AjankohtaistaUudistuksia tulossa! Espoon Klubitalo ja Eedi asumispalvelut alkavat tekemään yhteistyötä tämän vuoden aikana. Molemmat tahot ovat osa Espoon Diakoniasäätiökonsernia, jonka tärkeänä tehtävänä on auttaa mielenterveyskuntoutujia kohti parempaa elämää.

 

Klubitalolla on paljon tapahtumia, kursseja retkiä normaalin työpainotteisen päivän puitteissa. Ne auttavat jaksamaan arjen askareissa, elämänvirrassa ja antavat tilaa yhteiselle ajanvietolle. Toki kaikessa piilee aina uuden oppimisen ja kokemisen mahdollisuuskin!

 

HUOM! MUUTOS RUOKALIPPUJEN MYYNTIIN

Ruokailuun on ilmoittauduttava klo 10:een mennessä. Ruokaa ei siis enää tehdä ylimääräisiä annoksia. Ilmoittautuminen koskee sekä laskutusasiakkaita että itsemaksavia. Lippuja voi ostaa edelleen etukäteen, mutta lipun saa vaihtaa toiselle päivälle ainoastaan, jos lipun peruuttaa ennen kyseisen päivän kello kymmentä. Ilmoittautumisen ja perumisen voi tehdä paikan päällä tai puhelimitse. Sama koskee myös laskutusasiakkaita. Mikäli peruutusta ei ole tehty ajoissa, ruoka laskutetaan, vaikka ilmoittautunut jäsen ei tulisi paikalle.