Aurinko paistaa ja vettä (noh, räntää) sataa..

Aurinko helottaa kirkkaana taivaalla, ja se saa opiskelijankin mielen kirmaamaan jo kesälaitumille päin. Sitä ennen otetaan kuitenkin pääsiäinen rauhassa vastaan, ensin virpojien merkeissä palmusunnuntaina, kun kerta pääsiäismunatkin on jo ostettu – ja osa tosin itse syöty. Sen jälkeen vietetään ”hiljaista viikkoa” eli pääsiäisviikkoa muutaman lomapäivän merkeissä. Espoon Klubitalolla pääsiäistä fiilistellään jo tiistaina 31.3., jolloin on tarkoitus maalailla pääsiäismunia monikulttuurisuuspäivän ohessa.

Kohtapuoliin olemme viettäneet kuukauden harjoittelijoina täällä Klubitalolla. Mukavaa on ollut, ja jäsenet ovat ottaneet meidät hyvin vastaan. Olemme onnistuneet oppimaankin täällä uusia asioita, kuten esimerkiksi juuri tätä nettisivun ja blogin päivittelyä!  Olemme päässeet myös mukaan Klubitalon eri ryhmiin, kuten taideryhmään, ja pian aloitamme oman toimintamme jäsenten kanssa. Perjantaina 27.3. Amelie aloittaa kävelyryhmänsä ja jatkaa sitä seitsemisen viikkoa. Toivotaankin siis hyvää säätä kyseisille päiville!

Kesäaika alkaa sunnuntaiyönä, ja nyt jo voimme huomata kuinka päivä pitenee pitenemistään. Odotamme innolla mitä kevät tuo tullessaan, niin täällä Klubitalolla kuin opiskelujenkin parissa!

Tiistaiterveisin,

Amelie & Julia

Pääsiäismunat