Erilaisuus sallittua

Sumppiksesta kuuluu puheen sorinaa, keittiössä on täysi tohina päällä ja toimistonkin puolella tehdään hommia.On mukava huomata, että hiljaisen kesän jälkeen porukka on taas löytänyt talolle, vanhat jäsenet ja moni uusikin.

Kolmannen vuosineljäneksen teemana klubitalollamme on ollut suvaitsevaisuus. Kun porukkaa on paikalla paljon, on erilaisia mielipiteitä ja toimintatapojakin enemmän. Yhteisössä toimiessa muiden erilaisuuteen törmää tuon tuosta. Tärkeää on, että kuuntelemme toisiamme ja tulemme itsekin kuulluksi. Klubitalon arvoihin kuuluu, että jokainen on tervetullut sellaisena kuin on. Kohdellaan siis jokaista ystävällisesti. Niinhän toivomme itseämmekin kohdeltavan.

Suvaitsevaisuudesta on puhuttu kahvipöytäkeskusteluissa myös turvapaikanhakijoihin liittyen. On luonnollista, että vieraat asiat saattavat huolestuttaa. Siihen auttaa, kun tutustuu ihmisiin ja ottaa kunnolla selvää. Kannattaa myös suhtautua kriittisesti sosiaalisen median kirjoituksiin.

Uunituoreessa lehdessämme (3/15) on juttuja aiheeseen liittyen, mutta vastapainona myös keveämpää luettavaa talon tapahtumista ja retkistä. Lehti on jo postitettu sähköpostin välityksellä jäsenille ja yhteistyökumppaneille, ja se ilmestyy myös tänne Nihtisillan Sanomat -sivulle. Käy lukemassa!

Tunsitpa klubitalomme toimintaa ennestään tai kiinnostus vasta heräilee, tule juhlimaan 13 -vuotista taivaltamme 11.11. klo 12 -15.30 synttärikahveille. Tarjoilujen järjestämiseksi, toivomme etukäteisilmoittautumista: 044 -727 34 22/ espoonklubitalo@hotmail.com.

Lisätietoa:

Kutsu syntymäpäiväkahveille!

Minna & Tiina