Kesä tulla jollottaa

20141124_33

Palasin eilen kahden kuukauden opintovapaan jälkeen klubitalolle. Tekemisen meininki on yhä vahvana ja yhteisö on ollut toimeliaana kevään aikana. Työ- ja opintoyksikkö on noussut jo jaloilleen ja suunnitelmia jatkolle on useita.

Julia palasi työharjoittelunsa toiselle jaksolle ja piti tänään ensimmäisen korupajan. Taito -ryhmän seurantatapaaminen oli myös juuri äsken, palaute ryhmästä oli hyvää; toivottavasti saamme jatkossa uusia ryhmiä kokoon. Katsoin äsken Laurean ja Omnian tekemän esittelyvideon, jonka saanemme piakkoin youtube – muotoon ja Facebookiin ja näille sivuille teidänkin katsottavaksi. Video on loistava ja kertoo ansiokkaasti toiminnastamme.

Kesän tulon tietää siitä, että lämmönvaihtelusta huolimatta talolla puuhataan retkiä. Huomenna porukkaa on lähdössä Linnanmäelle ja 16.6. teemme retken Vasikkasaareen ja kesän lopulla Korkeasaareen. Tässä välissä kesäpelien ja piknikien mahdollisuus on suuri. Aukioloaikoja pohdimme tällä viikolla, joten kannattaa seurata netti- ja Facebook -sivuilla tulevaa ohjelmaa. Auki olemme kuitenkin läpi kesän.

Tervetuloa!

Tiina